acetilenă în butelii de vânzare în Călărași
acetilenă de vânzare în Călărași
loc de inchiriat

Acetilenă
Călărași
Raionul Călăraşi

realimentare * recertificare * cumpărare de butelii uzate
Lista de prețuri a fabricii de Oxigen-Serviciul Călărași, Raionul Călăraşi

Acetilenă în butelii

Acetilena este un gaz volatil, incolor, compus din carbon și hidrogen (C2H2). Se obține în laboratoare și în medii industriale, în timpul operațiunilor de sudare cu carbură de calciu și apă. Acetilena tehnică are un miros înțepător caracteristic. Acesta este exploziv și trebuie manipulat cu grijă.
Gaz acetilenă
Gaz acetilenă
Gaz: Acetilenă tehnică
ISO 11114-1-2017
Ambalare: cilindru de 10 l
Presiunea cilindrului: 17,5 ± 5 atmosfere
Masa de gaz: 1,4 kg
Livrare: da
Prețul de umplere:
47.8 lei/sticla
Prețul buteliei (10 litri):
117.56 lei
Acetilenă în butelii
Gaz acetilenă
Gaz acetilenă
Gaz: Acetilenă tehnică
ISO 11114-1-2017
Ambalare: cilindru de 40 l
Presiunea cilindrului: 17,5 ± 5 atmosfere
Masa de gaz: 5 kg
Livrare: da
Prețul de umplere:
87.8 lei/sticla
Prețul buteliei (40 litri):
197.56 lei
Acetilenă în butelii

Cumpărați acetilenă în Călărași
este mai profitabilă cu noi

Vânzarea de acetilenă de înaltă calitate de la producător
Oxigen-Serviciul Călărași

Acetilenă este utilizată într-o gamă largă de industrii. Este o componentă de bază pentru sudarea și tăierea metalelor. Este un gaz combustibil, se amestecă cu oxigen și se utilizează la sudarea cu gaz. Temperatura de ardere rezultată atinge 3300°C. Acetilenă este de obicei înlocuită cu propan-butan, gaz natural. Acetilenă este o componentă importantă a explozivilor.

Acetilenă este o componentă importantă a explozivilor. Este folosit de mult timp în industria chimică pentru a produce alcool etilic, acid acetic, solvenți, în producția de cauciuc sintetic, diverse materiale plastice și hidrocarburi aromatice. Împreună cu amoniacul, este utilizat în motoarele de rachetă.

Diferitele lucrări de sudură și lucrări autogene sunt o componentă indispensabilă a lucrărilor de construcție și asamblare și a producției industriale. Este nevoie de acetilenă de cea mai bună calitate pentru a efectua rapid astfel de lucrări. Acetilenă este amestecată cu alte gaze în arzător, ceea ce asigură procesul de ardere în sine și funcționarea echipamentului. Atunci când Acetilenă din butelii ocupă 45% din volumul total, se atinge cea mai mare temperatură de reacție. Trebuie respectate întotdeauna măsurile de siguranță atunci când se lucrează cu acesta. Nu lăsați butelia în lumina directă a soarelui și nu o lăsați să se încălzească. Supapa de pe butelie trebuie închisă în timpul unei pauze lungi.

Buteliile de acetilenă sunt umplute sub presiune și trebuie întotdeauna reumplute de către specialiști. În mod obișnuit, se folosesc butelii cu o capacitate de 5 până la 40 de litri, de culoare albă și etichetate "Acetilenă". În compania noastră puteți reîncărca rezervoarele de acetilenă la un preț accesibil. În acest proces, specialiștii noștri vor repara orice scurgeri în timp util și vor preveni apariția lor.

Comandați acetilenă
Trimiteți comanda dvs. în formularul de mai jos