oxigen în butelii de vânzare în Edineț
oxigen de vânzare în Edineț
loc de inchiriat

Oxigen
Edineț
Municipiu Edineț

realimentare * recertificare * cumpărare de butelii uzate
Lista de prețuri a fabricii de Oxigen-Serviciul Edineț, Municipiu Edineț

Oxigen în butelii

Două tipuri de oxigen sunt utilizate pentru a satisface nevoile diferitelor domenii de activitate umană: medical și tehnic. Este o substanță gazoasă, incoloră, insipidă și inodoră. Oxigenul este un gaz neexploziv (în absența altor compuși), care oxidează în principal substanțele cu care reacționează.
Oxigen tehnic
Oxigen tehnic
Gaz: Oxigen
Procentul de oxigen: 99,7%
Ambalare: Cutie de 10 l (1,6 m3)
Presiunea cilindrului: 150 ± 5 atmosfere
Masa de gaz: 2,1 kg
Livrare: da
Prețul de umplere:
9.24 lei/sticla
Prețul buteliei (10 litri):
117.56 lei
Oxigen în butelii
Oxigen tehnic
Oxigen tehnic
Gaz: Oxigen
Procentul de oxigen: 99,7%
Ambalare: Cutie de 40 l (6,3 m3)
Presiunea cilindrului: 150 ± 5 atmosfere
Masa de gaz: 8,3 kg
Livrare: da
Prețul de umplere:
14.04 lei/sticla
Prețul buteliei (40 litri):
197.56 lei
Oxigen în butelii

Cumpărați oxigen în Edineț
este mai profitabilă cu noi

Vânzarea de oxigen de înaltă calitate de la producător
Oxigen-Serviciul Edineț

Oxigenul tehnic este utilizat pentru tăierea și sudarea produselor metalice. Flacăra creată prin arderea acestei substanțe are o temperatură de aproximativ 3000 °C, suficientă pentru sudarea majorității metalelor. Gazul utilizat pentru tăierea cu flacără trebuie să aibă un conținut de cel puțin 99,2% oxigen. În cazul în care concentrația este mai mică, consumul de gaz crește brusc și calitatea prelucrării se deteriorează. La sudare sau tăiere, oxigenul este furnizat de la instalații speciale, stații de comprimare sau butelii de gaz.

Din cauza densității scăzute a substanței, aceasta este adesea depozitată sub formă lichefiată. Pentru a-l transforma din nou în fază gazoasă se folosesc instalații speciale.

Oxigenul este stocat la presiune ridicată în butelii speciale, care sunt vopsite în albastru și au un marcaj negru special. Deoarece acest gaz este un agent oxidant puternic, umplerea buteliilor este foarte solicitantă. Înainte de utilizare, recipientele și fitingurile sunt inspectate cu atenție pentru a se verifica dacă nu prezintă deteriorări mecanice și sunt curățate de impurități, cum ar fi uleiul. Numai personalul calificat și special instruit trebuie să efectueze procesul de umplere.

Protejați buteliile de lumina directă a soarelui în timpul depozitării. Acestea trebuie depozitate orizontal în timpul transportului. Este permisă transportarea în poziție verticală dacă se exclude deteriorarea mecanică a containerelor.

Comandați oxigen
Trimiteți comanda dvs. în formularul de mai jos