propan în butelii de vânzare în Ialoveni
propan de vânzare în Ialoveni
loc de inchiriat

Propan
Ialoveni
Raionul Ialoveni

realimentare * recertificare * cumpărare de butelii uzate
Lista de prețuri a fabricii de Oxigen-Serviciul Ialoveni, Raionul Ialoveni

Propan în butelii

Propanul pur este inodor, insipid și insipid, mai greu decât aerul, practic insolubil în apă. La temperatura camerei (20°C) și la o presiune mai mare de 8,5 atmosfere, devine lichid (densitate ~ jumătate din cea a apei). La presiune normală, propanul lichefiat se vaporizează imediat, ceea ce determină o scădere a temperaturii de ordinul a -40°C.
Gaz lichefiat de propan
Gaz lichefiat de propan
Gaz: propan
ISO 7941:1988
Ambalare: sticlă de 12 l
Volumen: 2,59 m3
Masa de gaz: 5 kg
Livrare: da
Prețul de umplere:
19.92 lei/sticla
Prețul buteliei (12 litri):
23.92 lei
Propan în butelii
Gaz lichefiat de propan
Gaz lichefiat de propan
Gaz: propan
ISO 7941:1988
Ambalare: sticlă de 27 l
Volumen: 5,38 m3
Masa de gaz: 11,4 kg
Livrare: da
Prețul de umplere:
27.92 lei/sticla
Prețul buteliei (27 litri):
31.92 lei
Propan în butelii
Gaz lichefiat de propan
Gaz lichefiat de propan
Gaz: propan
ISO 7941:1988
Ambalare: sticlă de 50 l
Volumen: 9,5 m3
Masa de gaz: 21 kg
Livrare: da
Prețul de umplere:
43.92 lei/sticla
Prețul buteliei (50 litri):
43.92 lei
Propan în butelii

Cumpărați propan în Ialoveni
este mai profitabilă cu noi

Vânzarea de propan de înaltă calitate de la producător
Oxigen-Serviciul Ialoveni

Propanul are multiple utilizări: este un aditiv alimentar E944 (gaz propulsor pentru produse ambalate, cum ar fi frișca), un agent frigorific popular R290, dar cel mai adesea - combustibil pentru uz casnic/motoare și principala componentă pentru flacăra de gaz. Este important de menționat că în viața de zi cu zi există de obicei o confuzie: atunci când se menționează "propan în butelii", se face referire la un amestec special de propan și butan utilizat ca și combustibil (are o putere calorică mai mare decât propanul pur). Este necesar să se distingă cazurile în care se utilizează propan pur în loc de amestec de propan și butan și, în caz de îndoieli, să se consulte instrucțiunile care însoțesc dispozitivul.

Din punct de vedere tehnic, buteliile se umplu cu propan (amestec inflamabil de propan și butan) la stații de alimentare speciale (puncte de alimentare), iar în cazul vehiculelor - la așa-numitele AGS (acestea nu trebuie confundate cu stațiile de alimentare cu GNC, unde se alimentează cu gaz natural comprimat (metan). În cazul în care există o benzinărie dotată cu propan pentru buteliile de uz casnic, acest lucru se poate face și la o benzinărie, deși nu este recomandat. Pentru a detecta cu ușurință scurgerile, propanul sau amestecul de propan este de obicei completat cu odorizant, o substanță care poate fi ușor detectată, chiar dacă scurgerea este mică. Odorizantul este, de obicei, etilmercaptanul (EtSH) - și acest miros este cunoscut sub numele de "miros de gaz".

Așadar, înainte de a întreba "de unde să cumpărăm propan", trebuie să definim în mod clar de ce fel de gaz și în ce scopuri avem nevoie: propanul foarte pur (de exemplu, pentru un frigider importat) trebuie căutat într-un centru de service, iar amestecul de combustibil - la un punct de alimentare cu gaz sau la o stație de benzină.

Comandați propan
Trimiteți comanda dvs. în formularul de mai jos