heliu în butelii de vânzare în Rîbnița
heliu de vânzare în Rîbnița
loc de inchiriat

Heliu
Rîbnița
Raionul Rîbnița

realimentare * recertificare * cumpărare de butelii uzate
Lista de prețuri a fabricii de Oxigen-Serviciul Rîbnița, Raionul Rîbnița

Heliu în butelii

Heliul este un gaz monatomic simplu, insipid, incolor și inodor. Este inert și nu reacționează chimic în condiții normale. Este al doilea cel mai răspândit gaz din Univers, după hidrogen, și reprezintă aproximativ 23% din masa totală a tuturor substanțelor. În industrie, se extrage prin distilarea fracționată a gazelor naturale. Deoarece heliul este volatil, el este vândut în butelii.
Heliu gazos
Heliu gazos
Gaz: Heliu
Ambalare: bidon de 10 l
Volumen: 1,6 m3
Masa de gaz: 1 kg
Livrare: da
Prețul de umplere:
279 lei/sticla
Prețul buteliei (10 litri):
117.56 lei
Heliu în butelii
Heliu gazos
Heliu gazos
Gaz: Heliu
Ambalare: bidon de 40 l
Volumen: 6,0 m3
Masa de gaz: 1 kg
Livrare: da
Prețul de umplere:
439 lei/sticla
Prețul buteliei (40 litri):
197.56 lei
Heliu în butelii

Cumpărați heliu în Rîbnița
este mai profitabilă cu noi

Vânzarea de heliu de înaltă calitate de la producător
Oxigen-Serviciul Rîbnița

Gazul nobil, așa cum este cunoscut în viața de zi cu zi, este utilizat pe scară largă în diferite domenii ale economiei. Se utilizează ca gaz de protecție la sudarea metalelor neferoase (aluminiu) și a aliajelor acestora, a oțelului inoxidabil și a altor materiale. Este utilizat pentru sudarea cu laser și cu plasmă. Heliul creează un mediu de lucru în laserele cu gaz, este utilizat ca supresor de plasmă și ca aditiv la argon. Acesta permite o penetrare mai mare a metalelor, astfel încât heliul este necesar pentru lucrul cu produse mai groase și pentru crearea de îmbinări cu forme speciale.

Heliul este foarte permeabil și, prin urmare, este adesea utilizat pentru testarea etanșeității în diverse sisteme. Este, de asemenea, utilizat pentru a umple airbagurile din mașini. Baloanele ornamentale sunt umflate cu heliu din cauza densității lor scăzute. Heliul acționează asupra corzilor vocale și modifică temporar vocea umană, care este utilizată în scopuri de divertisment. Este complet sigur. Heliul servește ca agent de răcire în diferite tehnici de refrigerare, deoarece are o temperatură minimă în stare lichidă. Este, de asemenea, utilizat în scufundări. Este folosit pentru a umple rezervoarele de scufundări și pentru a trata curbele. Heliul este utilizat și în alte domenii de înaltă tehnologie.

În compania noastră, toți clienții pot cumpăra rezervoare de heliu la un preț accesibil. De asemenea, oferim servicii de întreținere pentru acestea. Specialiștii noștri pot reumple rezervoarele de heliu rapid și în conformitate cu toate normele de siguranță. În timpul procesului, specialiștii vor supraveghea atent scurgerile și le vor elimina în timp util.

Comandați heliu
Trimiteți comanda dvs. în formularul de mai jos